Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Sta upogeia einai h 8ea..

΄΄ Τα πιο ωραία πράγματα ερχονται εκει που δεν τα περιμενεις, και γινονται τα θαυματα οταν παψεις να επιμενεις.΄΄ 
Μαλιστα..
Ψαχνω ενα προχειρο σχόλιο, αλλα δεν βρισκω! Βασικα ξερω 2 φρασεις ας πουμε, που χρησιμοποιουμε συχνα πυκνα. Η μια ειναι η θετικη '' οταν θες κατι πολυ, το συμπαν συνωμοτει για να το αποκτησεις'' και η αλλη ειναι ο γνωστος νόμος του Μερφυ που λεει οτι ''αν μπορει κατι να παει στραβα, θα παει''. Και ρωταω εγω τωρα, τί απ'τα δύο ισχυει;
Αγνωστο..
Βασικα θα 'θελα πολυ να ισχυει η πρωτη! Αλλα ρε γαμωτο, γιατι παααντα οταν εγω θελω κατι πολυ, καταληγει να συμβαινει το αντιθετο απο αυτο που θελω;; Και μην μου πειτε 'διαβολικη χρονικη συγκυρια'. Και αντικειμενικα τωρα, το συμπαν δεν εχει αλλη δουλεια να κανει απ΄το να προσπαθει να μου εκπληρωσει καααθε επιθυμια; Ακομα και ο Αγιος Βασιλης ενα δωρο φερνει, μια φορα το χρονο! Και το τζίνι που θα βγει μεσα απ΄το λυχναρι τρεις ευχες σου εκπληρωνει!
Οποτε ακυρο!
Και οκ, στηριζεσαι στις δικες σου δυναμεις και δεν εχεις καμια υποχρεωση στο συμπαν! Με τι ψυχη ομως  να παλεψεις αν εχεις στο μυαλο σου οτι κατι θα παει στραβα; Δηλαδη σαν να σου λενε ''καν' το και θα αποτυχεις!''. Ετσι μπερδευουν τον κοσμο και δεν ξερει τι να πρωτοπιστεψει..!
Παλι μπερδευτηκα! Εγω δηλαδη τωρα αν θελω κατι, να σκεφτομαι οτι θα γινει αυτο που θελω ή να ειμαι κλασικα προετοιμασμενη για το χειροτερο;
Και γιατί οταν γίνεται κατι καλο δεν το ευχαριστιεσαι αλλα ψαχνεσαι; Δηλαδη με τιποτα δεν ειμαστε ικανοποιημενοι?!?!
Θελω να πιστευω οτι αν θες κατι πολυ, αυτο γινεται, αλλα επειδη με χαρακτηριζει και μια καχυποψια, κααατι δεν μου κολλαει στην ολη κατασταση! Αν ισχυε, ο κοσμος δεν θα ειχε προβληματα! Εκτος αν ισχυει για συγκεκριμενες καταστασεις, ξερεις, που και να μην γινει κατι δεν χαθηκε και ο κοσμος..
Δεν ξερω...
Αυτό που ξερω ειναι οτι θελω να ερχονται ομορφα πραγματα, και να ερχονται αβιαστα κ απροετοιμαστα, γιατι τα ξαφνικα ειναι και τα καλυτερα! Και μαλλον τελικα πρεπει να σταματησεις να κυνηγας κατι, για να παρει αυτο το κατι την αποφαση να σε πλησιασει!





1 σχόλιο:

  1. όταν θες κάτι να το κυνηγάς...όχι να κολλάς σ'αυτό μα να το διεκδικείς...τίποτα δεν έρχεται έτσι...δεν θα ανοίξει ο ουρανός και θα πέσει δίπλα σου αυτό που θες! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή