Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Cap Ou Pas Cap ?

Tα λόγια είναι ωραία, αλλά οι πράξεις έχουν σημασία. Όλο λέω πως θα σταματήσω να δίνω βάση στα λόγια..πάντα όμως το ξεχνάω..Πρέπει δεν πρέπει, θες δεν θες, τα πιστεύεις..Είναι στη φύση σου..
Η απότομη προσγείωση είναι το αρνητικό..Μπορεί να έρθει, μπορεί και όχι. Δεν το ξέρεις. Το θέμα είναι 'θα ρισκάρεις' ; Και αν ρισκάρεις; Ισχύει το '' Ο Τολμών Νικά '' ; Θα έλεγα ότι δεν ισχύει. Αλλά απ' την άλλη μου φαίνεται άδικο να μην ισχύει! Για να ρισκάρεις πάει να πει πως θες κάτι πολύ..Σου αξίζει να ισχύει! Για να είμαστε όμως ρεαλιστές, μπορεί να φας και τα μούτρα σου! Καλύτερα όμως να φας εσύ τα μούτρα σου, παρά μια ζωή να σε ''τρώει'' η απορία του '' Τι θα γινόταν αν..'' Αν είχα ρισκάρει, αν είχα τολμήσει, αν, αν, αν! Τωρα ξέρεις τι έγινε. Καλώς ή κακώς ξέρεις..
Όπως λένε: ''Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες, παρά για κάτι που δεν έκανες''. Έχω μετανιώσει για πράγματα, αλλά μετά μετανιώνω που μετανιώνω! Γιατί τι θα είχα ζήσει; Κάνεις κάτι και δέχεσαι τα αποτελέσματα, γιατί τα ξέρεις, γιατί τα έμαθες! Στην αντίθετη περίπτωση ακόμα θα αναρωτιόσουν ''Τι θα γινόταν αν...'' ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου