Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Den ftaiw! Thelw na to lew kai na to pisteuw!


Εχουμε ενα κακο ολοι..Βασικα οχι ολοι..οσοι εχουν μυαλο που το δουλευουν, οσοι δεν ειναι αναισθητοι και οσοι ειναι και λιγο ''ζωα'' μεταξυ μας! Μεσα σε αυτους και γω..
Γιατι καααθε φορα που γινεται κατι, αρνητικο συνηθως, που τσακωνομαστε, που λογοφερουμε, που διαφωνουμε, που κατι στραβωνει με τους γυρω μας τελοσπαντων, κατηγορουμε τον εαυτο μας; Ποτε δεν το καταλαβα! Το κανω ομως! Και δεν σταματαω να το κανω! Και εκνευριζομαι, γιατι ενω ξερω πως δεν φταιω εγω, κατηγορω τον εαυτο μου! Τι εκανα; Τι ειπα; Μηπως το πηρε στραβα; Μηπως ενοχληθηκε με κατι και δεν το καταλαβα;
Ναι, ειμαστε ζωα νομιζω! Ηλιθιοι! Αντι να πουμε ''Α στο διαολο και συ και ο χαρακτηρας σου,λυπαμαι που βρεθηκες στο δρομο μου'', ψαχνομαστε και βρισκουμε δικαιολογιες. Αλλα καλα να παθουμε! Αφου δεν βαζουμε μυαλο με τη μια..Πρεπει να την πατησεις και να το καταλαβεις οταν δεν υπαρχει αλλη επιλογη..Τρωγεσαι Να παρεις και το τελειωτικο χτυπημα! Τοτε καλα σου εκανε! Σου χρειαζοταν! Εσυ φταις! Απ'την αρχη φαινεται κατι στραβο! Γιατι πας κατα πανω; Ναι..τις ξερω τις ηλιθιες σκεψεις ''θα αλλαξει, εχει κατι διαφορετικο, ειναι και αυτο ενα στυλ'' και μαλακιες! Δεν αλλαζει, και το στυλ των ανθρωπων αυτων, ειτε γυναικες ειναι, ειτε αντρες, ειναι ενα και συγκεκριμενο! Ειναι μαλακες και δεν θα αλλαξουν οσα ταματα και να κανεις εσυ στον Αγιο Γερασιμο!
Κατσε σκεψου λιγο ακομα, κλαψε, ψαξου να δω τι θα καταλαβεις! Οταν θα καταλαβεις οτι εισαι σωστος, θα εχεις χασει πολυτιμο χρονο! Και οκ..λενε το καλο πραγμα αργει να γινει! Αλλα ενταξει..μην αργησει και τοοοοσο πολυ! Γιατι απλουστατα εσυ μενεις πισω! Ασε λοιπον πισω οσους δεν κανουν τις μερες σου ομορφες και απλα πες οτι απ΄τα λαθη σου μαθαινεις! Να μαθεις ομως! Οχι να συνεχισεις να κανεις τα ιδια και χειροτερα! Γιατι ναι! Το παθαινω και αυτο!
Χμμ..Τα λεω για να τα ακουω εγω! Αλλα δεν ξερω κατα ποσο βοηθαει! Ολοι στα λογια καλοι ειμαστε..Και δεν βγαζω τον εαυτο μου απεξω! Θέλω να σταματησω να ψαχνω που φταιω, αφου δεν φταιω! Νευριαζω οταν ο αλλος με βαζει σε αυτη τη διαδικασια! Ειναι λες και το κανει επιτηδες! Αυτοι οι ανθρωποι, δεν μαρεσει που το λεω, αλλα θελω να μην υπαρχουν στη ζωη μου! Ποτε θα μαθουμε οτι δεν ειμαστε υπευθυνοι για την μαλακια που υπαρχει στον πλανητη?!?!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου